divendres, 20 d’abril del 2012

AMANIDA GITANA






Ingredients:

- 5 kgr de patates cuites sense pell
- 800 grs de tonyina amb oli
- 40 unitats de sardina petita en conserva
- 1,5 kgr de pebrot vermell escalivat
- 350 grs d'olives d'Aragó
- 650 grs de ceba de Figueras
- 1,5 kg de tomàquet
- 12 unitats d'ou dur
- 100 grs de pa sec
- 2 dents d'alls
- Sal, pebre negre i vinagre de xerès
- 2 c.c. de cumí

Elaboració

Coure les patates amb pell. Un cop cuites i fredes, pelar-les i tallar-les a daus generosos. Escalivar els pebrots vermells. Un cop freds, pelar-los, treure les llavors i tallar-los a tires fines. 
Coure 10 minuts els ous. Un cop cuits, pelar-los i tallar en quatre. Pelar i tallar finament la ceba  i els dents d'all. Pelar els tomàquets i tallar-los a daus grossos. 
Barrejar i amanir amb la sal, el pebre negre, el comí i el vinagre de xerès. Distribuir dins una safata i afegir la resta d'ingredients segons criteri. 






Fotos de Inès Sayeras

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada