divendres, 20 d’abril del 2012

ESTOFAT DE VEDELLA AMB PEBROTS






Ingredients:

- 4.58 Kgrs de vedella per estofar
- 1.5 Kgrs de ceba pelada i finament picada
- 6 dents d'all pelats i tallats grosserament
- 1.5 Kgrs de pebrots vermell net i tallat a tires gruixudes
- 1.2 Kgrs de tomàquet madur sense pell i tallat petit
- 6 fulles de llorer, 1 c.s. rasa de pimentó dolç
- 2.5 Kgrs de patata pelada i tallada a daus
- Sal i pebre negre


Elaboració: 

Sofregir la ceba, l'all i finalment el tomàquet. Saltejar la carn, salpebrar-la i incorporar-la al sofregit. Incorporar el pimentó i les fulles de llorer. Mullar amb aigua fins a cobrir i coure tapat fins a completar la cocció. Saltejar amb oli a foc viu les tires de pebrot vermell. Incorporar al guisat i finalment els daus de patata (afegir una mica d'aigua, si sal). Continuar a coure fins a completar la cocció de les patates. Rectificar de sal i pebre negre. 


  


 Fotos realitzades per Inès Sayeras

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada