dimecres, 6 de juny del 2012

BACALLÀ AMB "ENFRITADA"




Ingredients;

- 1 Kgr de bacallà
- Oli de girasol per a fregir
- 200 gr d'oli d'oliva
- 1,5 kg de ceba pelada
- 2,5 kg de pebrot verd i vermell tallat a làmines
- 1,5 kg de patates
- 1 c.c. de pimentó dolç
- 10 gr d'all pelat i 4 fulles de llorer

El·laboració: 

Fregir dins l'oli els grans d'all. Un cop tinguin color daurat, retirar i reservar. Refugar la ceba dins el mateix oli, incorporar els pebrots, la cullerada de pimentó, els grans d'all prèviament fregits i les fulles de llorer. Incorporar les patates i salpebrar. Deixar confitar suaument al forn fins a completar la cocció. Enfarinar i fregir els filets de bacallà. Distribuir dins la cassola de "l'enfritada" i deixar fer -la xup xup cinc minuts més. 





Fotos realitzades per Josep Maria Riera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada