dimecres, 6 de juny del 2012

SÍNDRIA REFRESCANT I "POLOS" DE SÍNDRIA





Ingredients:

- 1 síndria madura
- sucre moreno segons dolçor de la síndria
- suc de llimona segons criteri


El·laboració: 

Retallar la part superior (reservar com a tapa) i minimament la part inferior d'una síndria (per obternir una base sòlida). Recuperar la polpa amb els talls de tamany més gran possible. Tallar-ne una part a daus de tamany regular. Passar pel túrmix els retalls i la resta de polpa fins a obtenir-ne el suc i colar-la per un colador xinès. Incorporar al suc de la síndria colat el suc de llimona i el sucre moreno al gust. Omplir la síndria amb els daus i omplir amb el suc rectificat. Reservar al fred ins al moment de servir. 
Disposar el suc dins de motllos de "polo" i reservar al congelador. Just abans de menjar, sucar dins una barreja de sucre moreno i pell de llimona finament ratllada. 




 Cristina Màrquez



Fotos realitzades per Josep Maria Riera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada