SÍNDRIA REFRESCANT I "POLOS" DE SÍNDRIA
Ingredients:
- 1 síndria madura
- sucre moreno segons dolçor de la síndria
- suc de llimona segons criteri
El·laboració:
Retallar la part superior (reservar com a tapa) i minimament la part inferior d'una síndria (per obternir una base sòlida). Recuperar la polpa amb els talls de tamany més gran possible. Tallar-ne una part a daus de tamany regular. Passar pel túrmix els retalls i la resta de polpa fins a obtenir-ne el suc i colar-la per un colador xinès. Incorporar al suc de la síndria colat el suc de llimona i el sucre moreno al gust. Omplir la síndria amb els daus i omplir amb el suc rectificat. Reservar al fred ins al moment de servir.
Disposar el suc dins de motllos de "polo" i reservar al congelador. Just abans de menjar, sucar dins una barreja de sucre moreno i pell de llimona finament ratllada.
Cristina Màrquez
Fotos realitzades per Josep Maria Riera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada