divendres, 8 de juny del 2012

POLLASTRE AMB AMETLLES I PANSES

बादाम गोंद के साथ और मुर्गी का बच्चा





Ingredients:

- 2 kgr de pit de pollastre tallat a tires gruixudes
- 75 grs de granet d'ametlla
- 75 grs de panses hidratades
- 6/8 claus d'olor
- 1 branca de canyella
- 2 fulles de llorer

- 1 iogurt natural
- 1 c.c. de comí en pols
- 1/4 de c.c. de pimentó dolç
- Sal i pebre negre


El·laboració: 

Saltejar el pollastre salpebrat amb oli i mantega fins a daurar. Incorporar els claus d'olor, la canyella en branca i les fulles de llorer. Saltejar dos minuts més tot el conjunt i repartir sobre els pits. Saltejar a part el granet d'ametlla amb mantega fins a daurar lleugerament, incorporar les panses hidratades i distribuir sobre el pollastre especiat. 

Barrejar en un bol el iogurt natural, el comí i el pimentó junt amb la sal i el pebre negre. Distribuir la barreja sobre el pollastre, tapar i coure 10 minuts més al forn. 




 Xevi Arrey i Rajwant Kaur
Alumnes de 3r i 4rt de primària 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada