ARRÒS AMB LLET
Arroz con leche
Xevi Arrey deixant a punt l'arrós amb llet |
Ingredients:
- 1 l. de llet
- 200 gr. d'arròs
- 200 gr. d'arròs
- 150 gr. de sucre
- 1 branca de canyella
- 1 pela de llimona
- 1 pela de llimona
Elaboració:
Posar a bullir la llet amb la canyella, el sucre i la pela de llimona. Quan arrenqui al bull hi afegim l'arròs i ho remenem de tant en tant perquè no s'enganxi.
Ho deixem coure fins que quedi una mica pastós.
Retirem la branca de canyella i la pela de llimona, i ho servim en vasos individuals.
Ho deixem coure fins que quedi una mica pastós.
Retirem la branca de canyella i la pela de llimona, i ho servim en vasos individuals.
Foto realitzada per Pedres de Girona
Soraya Martínez i Cristina Fernández
|
Cristina Fernández, Soraya Martínez i i Xevi Arrey |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada