divendres, 16 de març del 2012

POLLASTRE TANDOORI

तंदूरी चिकन




Ingredients: 

  • 300 grs. de pit de pollastre sense pell
  • 4 iogurts naturals
  • 1 c.c. d'espècies tandoori masala
  • Sal, pebre negre
  • El suc d'una llimona
  • Brotxetes de bambú prèviament remullades

El·laboració: 

Treballar el iogurt natural amb un batedor junt amb el suc de llimona, les espècies, la sal i el pebre negre. Incorporar el pollastre tallat a daus i barrajar completament. Deixar macerar refrigerat un mínim de quatre hores. Insertar a la brotxetes de bambú i coure al forn a 180º fins a completar la cocció.  






Rajwinder Kaur , Susana Romero, Xevi Arrey i Harjeet Kaur



Fotos realitzades per Geni Ordeig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada