dijous, 8 de març del 2012

COUS COUS DE POLLASTRE A LES SET VERDURES

cous الدجاج cous في سبعة الخضروات



 


Ingredients 


200 gr d’oli verge
2 pollastres cada un tallat en vuit trossos
150 grs. de nap pelat i tallat a rectangles
200 grs de pastanaga pelada i tallada a rectangles
200 grs de carbassa pelada i tallada a daus
200 grs de carbassó pelat i tallat a rectangles
300 grs de patata pelada i tallada a daus
150 grs de cigrons cuits
200 grs de celerí (arrel d’àpit)
1 kg de sèmola de blat
Sal
3c.c. de ras-al-hanout
 branca de canyella


Elaboració

Daurar el pollastre dins una cassola. Rectificar de sal i espècies i mullar amb aigua fins a cobrir. Completar la cocció a foc mig. Colar i coure les verdures amb el caldo resultant de la cocció del pollastre
Coure al vapor la sèmola
Servir el pollastre junt amb el cous-cous, les verdures i el brou de cocció a part





Fotos realitzades per Martí Artalejo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada