COUS COUS DE POLLASTRE A LES SET VERDURES
cous الدجاج cous في سبعة الخضروات
Ingredients
1 kg de sèmola de blat
200
gr d’oli verge
2
pollastres cada un tallat en vuit trossos
150
grs. de nap pelat i tallat a rectangles
200
grs de pastanaga pelada i tallada a rectangles
200
grs de carbassa pelada i tallada a daus
200
grs de carbassó pelat i tallat a rectangles
300
grs de patata pelada i tallada a daus
150
grs de cigrons cuits
200
grs de celerí (arrel d’àpit)
Sal
3c.c. de ras-al-hanout
branca de canyella
Elaboració
Daurar el pollastre
dins una cassola. Rectificar de sal i espècies i mullar amb aigua fins a
cobrir. Completar la cocció a foc mig. Colar i coure les verdures amb el caldo
resultant de la cocció del pollastre
Coure al vapor la sèmola
Servir el pollastre junt amb el cous-cous, les verdures i el brou de
cocció a partFotos realitzades per Martí Artalejo
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada