PATATES AMB CARBASSA
Papas con calabaza
Xevi Arrey |
Ingredients:
Oli verge
1,5 kgr de cebes
3 dents d'all
1,5 kgr de cebes
3 dents d'all
15 grs. de nyores
2,5 kgr de patata
2,5 kgr de patata
5 kgr de carbassa
Sal i pebre
Elaboració
Sofregir amb oli la ceba i l'all finament picat junt amb la patata tallada a làmines gruixudes i la nyora previament hidratada. Incorporar a mitja cocció la carbassa pelada tallada a làmines també gruixudes i refugar. Mullar a la meitat amb aigua i coure tapat fins a evaporar l'aigua de cocció. Rectificar de sal i pebre.
Sofregir amb oli la ceba i l'all finament picat junt amb la patata tallada a làmines gruixudes i la nyora previament hidratada. Incorporar a mitja cocció la carbassa pelada tallada a làmines també gruixudes i refugar. Mullar a la meitat amb aigua i coure tapat fins a evaporar l'aigua de cocció. Rectificar de sal i pebre.
Fotos realitzades per Pedres de Girona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada