divendres, 16 de març del 2012

ARRÒS PILAF AMB PANSES I GINGEBRE

किशमिश और अदरक के साथ चावल pilaf




Ingredients;

- 80 grs de mantega
- 80 grs d'oli d'oliva
- 300 grs de ceba pelada i finament picada
- 300 grs d'arròs basmati
- 600 grs d'aigua mineral
- 70 grs de panses hidratades
- 30 grs de pistatxo
- 25 grs de gingebre fresc
-10 pístics de safrà 
- 3 càpsules de cardamon

El·laboració: 

Daurar la ceba amb la mantega i l'oli dins una cassola. Afegir les espècies i els fruits secs i uns segons després, incorporar l'arròs basmati prèviament remullat amb aigua freda. Deixar anacarar, salar i mullar amb l'aigua ja calenta. Portar a ebullició, coure tapat amb el foc a mínim durant 7/8 minuts. Apartar del foc i deixar reposar tapat. 




Alumnes de 1r i 2n de l'escola



Fotos realitzades per Geni Ordeig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada