dimecres, 7 de març del 2012

"EL CUINER I LA SENYORA NYAM NYAM"


25 d'octubre de 2010

En Xevi Arrey i la Susanna Romero preparant-se per representar al cuiner i la Senyora Nyam Nyam

Per iniciar el projecte i presentar-lo a totes les famílies de l’escola, s’ha fet la representació de l’obra de teatre El cuiner de la Senyora Nyam Nyam”.

Actors:
Cuiner: Xevi Arrey
Senyora Nyam Nyam: Susanna Romero
Majordom: Juan Gabarri 

Argument:
La Senyora Nyam Nyam és una dona rica i obesa que té uns hàbits alimentaris molt dolents: no menja verdures i només s’alimenta de bolleria i coca coles. Un dia reb una carta del seu cuiner en la que la informa que s'acomiada de treballar per a ella perquè no vol continuar cuinant porqueries, i li diu que a partir de llavors un cuiner conegut seu serà l’encarregat de cuinar per a ella.
La Senyora Nyam Nyam coneix al nou cuiner. Aquest té molt clar que només li cuinarà plats saludables i que li ensenyarà a menjar verdura, fruita, ..

Xevi Arrey

Xevi Arrey i Juan Gabarri

Alumnes de l'Esc. Vila-roja mirant atentament l'obra de teatre
Fotos realitzades per: Pedres de Girona


Desprès de la representació, els membres de la junta de l’AMPA han presentat a les persones que duran a terme el tallers de cuina (Xevi Arrey) i d’informàtica (Xevi Felip) i han entregat a cada alumne un boc ‘n roll.
En el nostre boc ‘n roll hi ha el lema “Les famílies de Vila-roja mengem sa”  i ens servirà d’eina de conscienciació medioambiental. Els alumnes l’utilitzaran cada dia per portar l’esmorzar de l’escola.  

Boc'n roll de l'escola Vila-roja 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada