ARRÒS BASMATI AMB VERDURES I IOGURT
सब्जियों और दही के साथ बासमती चावल
Ingredients:
- 1 kg d'arròs basmati
- 2 litres d'aigua
- 800 grs de ceba finament picada
- 200 grs de mantega
- 300 grs de mongeta verda tallada fina
- 200 grs de carbassó tallat a daus
- 200 grs de moniato pelat i tallat a daus
- 150 grs de pastanaga pelada i tallada a daus
- 150 grs de brots de coliflor
- iogurt natural sense sucre
- Menta fersca
- 200 grs de mantega
- 300 grs de mongeta verda tallada fina
- 200 grs de carbassó tallat a daus
- 200 grs de moniato pelat i tallat a daus
- 150 grs de pastanaga pelada i tallada a daus
- 150 grs de brots de coliflor
- iogurt natural sense sucre
- Menta fersca
El·laboració:
Coure l'arròs basmati amb aigua i sal prèviament rentat amb aigua freda. Un cop cuit, escórrer i refredar. Reservar.
Coure lleugerament les verdures amb aigua i sal, tallant la cocció amb aigua freda i gel.
Refugar amb mantega i oli la ceba, incorporar l'arròs i darrera les verdures.
Servir en bols i acompanyar amb la salsa de iogurt naturat deixatat. Refrescar amb menta fresca.
Coure lleugerament les verdures amb aigua i sal, tallant la cocció amb aigua freda i gel.
Refugar amb mantega i oli la ceba, incorporar l'arròs i darrera les verdures.
Servir en bols i acompanyar amb la salsa de iogurt naturat deixatat. Refrescar amb menta fresca.
Alumnes de cicle superior |
Fotos realitzades per Glòria Grassot
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada