CHUTNEY DE MANGO AMB SAFRÀ, CARDAMON I CURCUMA
केसर और इलायची वाली, और Curcuma साथ आम की चटनी
Ingredients:
- 250 grs de mango pelat i tallat a daus
- 100 grs de sucre de canya
- 25 grs de vinagre de poma
- 8 pistils de safrà
- 1/2 c.c. de cúrcuma
- La grana de dues càpsules de cardamón
El·laboració:
Coure el mango amb el sucre, el vinagre de poma i les espècies fins a obtenir una compota. Reservar.
Gingebre |
Foto realitzada per Geni Ordeig
CHUTNEY DE CARBASSA AMB GINGEBRE, CANYELLA I PIMENTÓ
कद्दू अदरक और दालचीनी काली मिर्च के साथ चटनी
Foto realitzada per Geni Ordeig |
Ingredients:
- 25 grs de daus de carbassa prèviament escaldats
- 120 grs de sucre de canya
- 35 grs de vinagre de poma
- 1 branca de canyella
- 1 c.c. de gingebre en pols
- 1 c.c. de pimentó dolç
El·laboració:
Coure la carbassa amb el sucre, el vinagre de poma i les espècies fins a obtenir una compota. Reservar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada