divendres, 16 de març del 2012

CHUTNEY DE MANGO AMB SAFRÀ, CARDAMON I CURCUMA

केसर और इलायची वाली, और Curcuma साथ आम की चटनी




Ingredients:
- 250 grs de mango pelat i tallat a daus
- 100 grs de sucre de canya
- 25 grs de vinagre de poma
- 8 pistils de safrà
- 1/2 c.c. de cúrcuma
- La grana de dues càpsules de cardamón

El·laboració: 

Coure el mango amb el sucre, el vinagre de poma i les espècies fins a obtenir una compota. Reservar.
Gingebre
 Foto realitzada per Geni Ordeig


CHUTNEY DE CARBASSA AMB GINGEBRE, CANYELLA I PIMENTÓ

कद्दू अदरक और दालचीनी काली मिर्च के साथ चटनी



Foto realitzada per Geni Ordeig


Ingredients: 
- 25 grs de daus de carbassa prèviament escaldats
- 120 grs de sucre de canya
- 35 grs de vinagre de poma
- 1 branca de canyella
- 1 c.c. de gingebre en pols
- 1 c.c. de pimentó dolç

El·laboració: 

Coure la carbassa amb el sucre, el vinagre de poma i les espècies fins a obtenir una compota. Reservar




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada