dijous, 8 de març del 2012

GUISAT DE POLLASTRE I VERDURES

Fritura de pollo




Ingredients: 

- Oli verge
- 3 kgr de pollastre
- 400 grs de cebes
- 200 grs de pebrots verds
- 400 grs de pebrots vermells
- 8 dents d'alls
- 300 grs d'albergínies
- 10 tomàquets escaldats, pelats i sense grana
- Llorer, pimentó dolç, sal i pebre negre

Elaboració: 

Tallar a trossos regulars de pollastre i daurar-lo a la cassola amb oli. Incorporar les cebes tallades fines, i l'all finament tallat. Afegir els pebrots verds i vermells tallats a tires, les albergínies amb pell tallades fines i els tomàquets pelats tallats a daus. Afegir les fulles de llorer, el pimentó dolç, la sal i el pebre negre. Coure lentament tapat (incorporar aigua si queda sec) fins a completar la cocció. 









Fotos realitzades per: Pedres de Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada