dimecres, 14 de març del 2012

TALLER DE CUINA INDIA PEL ALUMNES DE CICLE INICIAL 

7 de febrer de 2012

Xevi Arrey, Harjeet Kaur i Rajwinder Kaur


Harjeet Kaur i Rajwinder Kaur han ajudat a Xevi Arrey a ensenyar a cuinar als alumnes de cicle inicial cuina india. Aquesta vegada hem cuinat arròs pilaf amb panses, pollastre tandoori, chutney de mango amb safrà, cardamom i curcuma, chutney de carbassa amb gingebre, canyella i pimentó, amb chapati, i de postres fruita fresca amb llet de coco i menta. 

Díptics del menú que aprenem avui

Alumnes de cicle inicial escoltant atentament a la Senyora Nyam Nyam 

En Xevi ensenya als nens i nenes els ingredients que utilitza
La Senyora Nyam Nyam i en Xevi 

 Fotos realitzades per Geni Ordeig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada