TALLER DE CUINA INDIA PEL ALUMNES DE CICLE INICIAL
7 de febrer de 2012
|
Xevi Arrey, Harjeet Kaur i Rajwinder Kaur |
Harjeet Kaur i Rajwinder Kaur han ajudat a Xevi Arrey a ensenyar a cuinar als alumnes de cicle inicial cuina india. Aquesta vegada hem cuinat arròs pilaf amb panses, pollastre tandoori, chutney de mango amb safrà, cardamom i curcuma, chutney de carbassa amb gingebre, canyella i pimentó, amb chapati, i de postres fruita fresca amb llet de coco i menta.
|
Díptics del menú que aprenem avui |
|
Alumnes de cicle inicial escoltant atentament a la Senyora Nyam Nyam |
|
En Xevi ensenya als nens i nenes els ingredients que utilitza |
|
La Senyora Nyam Nyam i en Xevi |
Fotos realitzades per Geni Ordeig
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada